Company Detail

employer

About “Toby Tarrant”

Is poker meestal geluk of vaardigheid?

Een ander veel voorkomend type bereik is goede beatpercentages, du.poker-plans.com sommige spelers geven de voorkeur aan weddenschappen met kleinere percentages en anderen wetten met hogere percentages en sommige zijn evenwichtig op het geheel. Kennis van het bereik. Als je het klinkt alsof alle spelers aan de tafel op die manier spelen, dan doe je jezelf een gunst, omdat het betekent dat je in staat zult zijn om erachter te komen wat er gaat gebeuren met bijna elke hand gespeeld. Sommige spelers hebben sterke handen met alleen slechte beatbereiken, wat betekent dat ze alleen handen kunnen spelen met goede beat ratio’s.

We hebben ook een groot voordeel in het feit dat we een veel hoger percentage winnende handen kunnen hebben. Zoals we eerder hebben gezien, kan een speler met een AA-hand hun kansen verbeteren van 1 in 16 (6%) tot 1 in 4 (25%), maar de speler met de AA-hand kan hun kansen alleen verbeteren van 9 in 40 (22%) tot 9 in 18 (50%). Bij no-limit en low-limit poker, het grootste voordeel dat we hebben is dat we agressiever en meer kunnen bluffen dan in high-limit poker. We zullen altijd een hand winnen met een AA hand, maar als we bluffen en gevangen worden door te bluffen, kunnen we onze kansen verbeteren van 1 in 4 (25%) tot 1 in 3 (33%), maar dat verandert nog steeds niet het feit dat onze kansen om de hand te winnen slechts 2 in 18 (11%).

Door op de rivier te bluffen, kunnen ze hun kansen verbeteren van 1 op 8 (12%) tot 1 op 3 (33%), maar hun kansen verbeteren nog steeds alleen van 2 op 18 (11%) tot 2 op 6 (33%). Is het net zo veel vaardigheid als geluk? Is het meer vaardigheid dan geluk? Dit is een vraag die ik vaak heb gesteld. Er is veel over na te denken en ik weet niet waar te beginnen. Is het meer geluk dan vaardigheid? Is het net zo veel geluk als vaardigheid? Is het over dezelfde hoeveelheid vaardigheid als geluk?

Interessant om na te denken. Maar ik heb er al heel lang over nagedacht. Naar mijn mening is het een combinatie van beide. Wat als iemand niet weet hoe hij moet reageren? Dus wat ik besloot was om naar een paar verschillende perspectieven te kijken. Is poker meestal geluk of vaardigheid? Bijvoorbeeld, ik zit aan een tafel met vier mensen voor me. Hoe heb ik dat gedaan? Ik keek naar hun kaarten en ik besloot. Maar hoe besloot ik om een beslissing te nemen? Ze staan allemaal voor me en ik weet niets van hen.

Hoe leer je hoe je poker speelt? Ik had geen idee wie ze waren, en toch maakte ik een beslissing. Je leert de basisvaardigheden, maar je leert ook hoe je kunt reageren op bepaalde situaties.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.