Company Detail

employer

About “Elbert Grett”

Miten voin parantaa pokeritaitojani?

Jos luulet, että kädet ovat todella huonoja ja olet menettää kaikki rahat, niin olet jo menettänyt. Ei ole hauskaa pelata silloin, kun sinulla on vain 55% pistettä voittaessasi, kun laitat blindit iso blindiin. Olet vain johdonmukainen ja pelaat oikein, jos teet päätöksiä ja pelaat tunteilla. Uskon, että monet pelaajat tekevät tästä tavan pelkäävät menettävänsä rahansa. (Tämä viesti on muokannut Jefroi 28. Sinulla on käytettävissäsi kaksi perusparannusta: 1) fyysinen parantaminen – mitä voit tehdä pöydällä, ja 2) henkinen parantaminen – mitä voit tehdä pöydältä.

Fyysinen parantuminen vie tietysti vähän aikaa. Mikä tahansa neuvo, jonka voisit antaa minulle, olisi hyvä! Sinun on myös varmistettava, että sinulla on oikea pöytä pelata. Mitkä ovat tärkeimmät asiat, joita minun pitäisi keskittyä parantamiseen? Se vaatii sinua varmistamaan, että olet vahva ja kunnossa, ja sinun täytyy saada mukava erilaisia pöytiä. Pelasin paljon 3/6 turbo-turnauksia ja tein niissä muutaman dollarin.

Kun aloin pelata netissä, en tiennyt, mitä halusin pelata. Kun selvität, millaista peliä nautit pelaamisesta, voit löytää sinulle sopivan pelin. Olen oppinut paljon tilanteista, joita minun pitäisi pelata ja ihmisten tyypeistä, joita vastaan minun pitäisi pelata. Olen pelannut monia pöytäturnauksia, sit n go -pelejä ja joitakin SNG-pelejä. Sitten aloin pelata enemmän live-pelejä ja pelata paljon pieniä vedonlyöntipelejä.

Tämä voi olla ero maksamisen ja maksamatta jäämisen välillä, kun häviät. Teksasin hold’emin seuraava tärkein muunnelma on Omaha hold’em. Tässä vaihtoehdossa ei ole rajoituksia siitä, kuinka paljon voit lyödä vetoa. Omaha hold’em pelataan kasinoissa ympäri maata. Tunnistamalla helpoin Pokeri Pelit: Texas Hold’em: Koska suosituin pokeri peli maailmanlaajuisesti, Texas Hold’em on täydellinen lähtökohta aloittelijoille. Sen levinneisyys sekä online poker– että offline-asetuksissa tekee siitä välttämättömän taidon kaikille pokerin harrastajille.

Yksinkertaisten sääntöjen ja yksinkertaisen oppimiskäyrän avulla se luo vankan perustan pokerin käden rankingien ja perusstrategioiden ymmärtämiselle. Pelaatko pokeri kädet uudelleen ja uudelleen päässäsi joka kerta, kun saat suuren käden? Oletko vain odottamassa floppia? Vai puhutko sinä pelkästään potin soittamisesta? Kun joku laittaa jotain sisään, toivon, että se oli sisällä suora. Onko sinulla koskaan pokerin käsiä, joita et ole varma, miten pelata?

On aika etsiä paras ratkaisu saadaksesi eniten arvoa käsistäsi. Aion heittää potin pois ja olla valmis hyväksymään pahimman käden voittaakseni lisää käsiä. En pelaa kättä, joka perustuu mahdolliseen toiseen käteen, koska tiedän, etten voita seuraavaa kättä. Useimmat kokeneet pelaajat eivät koskaan ota pottia, ellei he ole varmoja, että heillä on jotain. Pelaan kovaa peliä ja pelaan sitä koko ajan. Se on käsi, jota en usko tulevan myöhemmin käteen.

Oletko kiireinen pelaaja, joka haluaa kokeilla kättäsi korkeimmilla vaihtelutaulukoilla? Kun se tulee verkossa, on olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä parantaa. Oletko hidas pelaaja, joka haluaa pystyä murskaamaan sen paremmin vastustajia vastaan?

Posted projects

No projects posted yet by this employer.